中学トップページ > English Web Site

The Third Junior & Senior High School of Nihon University

History

1929 Established as an all boys school in the center of metropolitan TOKYO, Akasaka.
1976 Moved to new campus in Machida, Tokyo.
1987 Became coeducational.
2000 Built an American football field.

School Life

Our school is located in a fantastic environment during the four seasons of the year with a wide variety of nature surrounding it.

Energetic and enthusiastic teachers with experience and a high level of professionalism support all aspects of the students life.

The school is certain that any student can live an enjoyable and sound school life with a high level of learning.

Facilities

Classroom//Music room//Computer room//
Auditorium//Gymnasium//Swimming Pool//Tennis Court//Cafeteria//
Baseball Dormitory//Baseball Field//American Football Field//Soccer Field